Witte Lockmachine Brother 1034DX

249,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Lockmachine Brother 1034DX

Als het gaat om professioneel naaien en afwerken van alle denkbare stoffen, dan is een lockmachine een must-have. Een lockmachine naait tweemaal zo snel als een gewone naaimachine. Zelfs lastige stoffen als zijde, voering of voile verwerk je met gemak. Tafelkleden en gordijnen heb je zo gezoomd. En de steken en naden kunnen nog decoratief zijn ook.3/4 draads

De Brother 1034DX is een 3/4 draads overlockmachine voor beginners met draadinrijgsysteem voor de onderste grijper en 8 nuttige en decoratieve steken. Voor perfecte overlocksteken op stoffen van allerlei aard en gewicht.Lockfuncties

Je kunt met deze machine 3- of 4-draads overlocksteken naaien en snijden.

De steekbreedte is instelbaar met een glijhendel en de steeklengte stel je in met het instelwiel. Met elektronische snelheidscontrole. Wil je werken zonder de stof af te snijden, dan kun je het bovenmes uitschakelen.

Rolzoom

Rolzomen is een snelle en gemakkelijke manier om ruches, servetten en tafellakens af te werken. Dat is met deze machine eenvoudig. Je hoeft hiervoor geen voetje of naaldplaat te vervangen, hij heeft een naaivinger met snelontkoppeling voor ogenblikkelijk rolzomen.

Differentieel transport

Je voorkomt dat gebreide stoffen uitrekken of dunne stoffen samentrekken met het instelbare differentieel transport. Ook te gebruiken voor automatisch rimpelen, veel gemakkelijker en gelijkmatiger dan rimpelen met rijgsteken op een gewone naaimachine.

Handige extra’s

De Brother 1034D heeft een gemakkelijk te volgen inlegdraadinvoersysteem en een inrijgstysteem voor de onderste grijper. De machine maakt gebruik van standaard naaimachinenaalden. Met een omwisselbaar vrije arm-/vlakbed naaioppervlak. Een vrije arm is handig voor het naaien van mouwen, broekspijpen en andere kleine projecten.

Handzaam

Makkelijk draagbaar door de ingebouwde draaghendel. De machine weegt slechts 7 kg en de afmetingen zijn: 335 mm x 275 mm x 298 mm (BxDxH)

We leveren deze lockmachine met aandrukvoet met klikbevestiging, accessoires en stofhoes.

Specificaties van de Brother M1034DX
Korte omschrijving
Lichtgewicht 3/4 draads lockmachine voor beginners met gemakkelijk te volgen inlegdraadinvoersysteem en inrijghulp voor de onderste grijper. Met functies als rolzoom en differentieel transport.

Merk Brother Lock of coverlock Lock Gewicht 7 kg Garantie 3 jaar Instelbare steeklengte Instelbare snijbreedte Differentieel transport in Automatisch inrijgen grijpers Inrijghulp voor grijper Ontkoppelen van de spanning Uitschakelbaar bovenmes Vrije arm Verlichting Gloeilamp 15 Watt Naaivoetdruk regelbaar 5-draads overlock 4-draads overlock 3-draads overlock 2-draads overlock Ingebouwde rolzoom Platte naad/flatlock Aantal standaard naaivoeten 1 Afvalbakje Bescherming Stofhoes