Wusthof Wüsthof snijplank 38x25cm rood

32,33
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Wusthof Wüsthof snijplank 38x25cm rood

Goede snijplanken zijn onmisbaar in iedere keuken, zoals deze mooie en functionele snijplanken van Wüsthof? De Snijplanken zijn vervaardigd uit thermoplastisch polyurethaan.
* De hoge elasticiteit van het materiaal werkt als een buffer en beschermt tegelijkertijd de lemmetten van messen. Hierdoor blijven de messen langer hun scherpte behouden.
* Het kunststof neemt geen geur, noch smaak op. Bovendien kan je de snijplanken steriliseren. Hiervoor giet je simpelweg kokend water over de snijplanken gedurende 30 seconden.
* De snijplanken zijn vaatwasmachinebestendig en kunnen temperaturen aan van -20 °C tot +150 °C.
* Afmetingen: L380 x B250 x H4 mm
Wüsthof is een toonaangevend messenproductiebedrijf dat in 1814 in Solingen werd opgericht. Vanuit Solingen, dé messenstad van Europa, worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zowel gesmede als gesneden messen uit topkwaliteit edelstaal vervaardigd. Behalve ‘zorgvuldigheid’ hebben de experts van Wüsthof ‘passie’ en ‘perfectie’ hoog in het vaandel staan. Alleen het beste is goed genoeg. Mede dankzij deze instelling is Wüsthof al jaren marktleider is op het gebied van keukenmessen. TWEE SERIES UITGELICHT...
WÜSTHOF CLASSIC
Wüsthof Classic is de meest populaire en uitgebreide serie van Wüsthof. De messen liggen zeer comfortabel in de hand en hebben een uitermate hoog snijcomfort: echt genieten in de keuken! De keukenmessen uit de Wüsthof Classic reeks zijn uit één stuk roestvrij staal gesmeed dat helemaal doorloopt tot in het handvat. Hierdoor krijg je een verdikking tussen het lemmet en het handvat, dit heet de krop. De krop geeft het mes extra zwaarte, waardor het als het ware vanzelf door het te snijden product zakt. Voorts zijn de keukenmessen uit de Classic serie perfect gebalanceerd en ergonomisch optimaal ontworpen. De serie oogt klassiek vanwege de drie klinknagels in de polypropylenen greep. Net zoals alle Wüsthof keukenmessen worden ook de messen uit de Classic serie geslepen met laserprecisie, waardoor de messen scheermessscherp uit de verpakking komen. WÜSTHOF GOURMET
Wüsthof heeft met de messen uit de Gourmet-serie keukenmessen op de markt gebracht met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit past vanzelfsprekend bij het hoge niveau van Wüsthof. Het lemmet wordt met een laser gesneden uit één stuk staal (chroom-molybdeen-vanadium). De polypropyleen handgreep wordt met klinknagels onwrikbaar aan het lemmet bevestigd. Het lemmet loopt volledig door in de handgreep. Het resultaat is een mes dat uiterlijk sterk lijkt op de messen uit de Wüsthof Classic-serie. Maar door de productiemethode zijn de Gourmet-messen aanzienlijk voordeliger. Ook is het gewicht wat lager, voor veel gebruikers een voordeel. De Gourmet-serie is zeer uitgebreid zodat iedereen de ideale koksmesset kan samenstellen.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: